Frokostburrito med bacon og spinat

Frokostburrito med bacon og spinat

Lag trendy frokostburrito med deilig, myk tortillalefse fra Taco Town!

Du trenger:

1 ss smør
40 g bacon
håndfull babyspinat
2 egg
Salt og pepper
håndfull revet ost
1 stk Supersoft Tortillas Grande
1 glass Cool Guacamole

Slik gjør du:

Smelt smøret i en stekepanne og stek bacon til det har fått litt farge.
Ha i spinat og la det steke med et par sekunder.

Knekk to egg, litt salt og pepper i en skål og rør dem lett sammen med en gaffel.
Hell eggenene over i stekepannen og stek på middels varme.
Når eggene begynner å bli litt stekt i kantene, men fremdeles er litt rå på toppen, legger du over en tortillalefse.
Stek videre i et par minutter. Legg gjerne et lokk over.

Vend retten over på en tallerken med lefsen ned. Strø litt ost over eggene og rull sammen til en burrito.

Server med Taco Town Cool Guacamole.

Tips: Gjør om til vegetar ved å bytte ut bacon med litt paprika eller sopp.
Spinat kan byttes ut med urter som basilikum eller koriander.